ÖSSZEFOGLALÓ a „Láss bele!” angol tini táborról

„Hálás a szívünk, hogy egy immár több, mint két hónapja véget ért tábornak mind a mi napig nyoma van a közösségünkön!”

Július 20-a és 24-e között megrendezésre került gyülekezetünkben a „Láss bele!” angol tábor.
A gyerekek játékokon, közös bibliaolvasáson, vidám vagy akár komolyabb beszélgetéseken és egyéb programokon keresztül ismerkedhettek meg az Úr Jézussal. A résztvevő gyerekek közül többen csak hallásból ismerték ezt a nevet. Azonban a hét végére számtalan csodát átélve mindenkinek lehetősége volt megtapasztalni a hitet és azt a szeretetet, mely az egész hetet átitatta. Kiemelkedő a csütörtöki nap, amikor is egy élmény labirintus által mindenki elcsendesedve élhette meg a szabadítást. Ezen a napon több megtérés is történt. Ezen kívül sem lehet viszont olyan pillanatot említeni, amelyre ne volna öröm visszagondolni.

Külön boldogság volt megtapasztalni, hogy a résztvevő diákok minden este hosszasan időztek még az Offline Ponton, ami a tábor helyszínéül is szolgált a héten. Számos barátság született és sokan mind a mai napig járnak a hétről hétre megrendezett Kisifi alkalmakra.

A tábor tervezésében, programjában és dizájnjában, az arra való felkészülésben és a kivitelezésben hatalmas segítséget nyújtott a Josiah Venture missziós szervezet. Talpraesettségük, szolgálatkészségük és elhivatottságuk az anyagi segítségen túl is hatalmas szerepet játszott a tábor sikerében.

Köszönjük a Szegedi Baptista Ifjúságnak is a segítséget! Nélkülük nem jöhetett volna létre a tábor!

(Írta: Kohári Ákos)

  • angol tábor
  • ifjúság